Sagramental Sant Genís de Rocafort

Vida civil i militar a la Catalunya del segle XIV

 • Cardona campament medieval

  Cardona medieval

  Juny de 2015

  El cap de setmana del 6 i 7 de juny, els amics de Fets Històrics ens han convidat a disfrutar del castell de Cardona i els voltants. Allà ens hem dirigit tota la colla dels SSGR amb tots els trastos, tendes, espases, armadures, cota de malla, teler, cuina … i roba, molta roba del s.XIV.

 • Alcañiz 1300, campament medieval entre el XIII i el XIV

  30 d'abril de 2015

  El cap de setmana de del 18 i 19 d’abril, els amics dels grups Calatravos de Alcañiz, Milites Christi Ordo Calatrevae i La Compañía del Norte ens van convidar a participar de la trobada de grups recreacionistes dels segles XIII i XIV a la ciutat d’Alcañiz (Aragó).

 • Mercat medieval d’Orange, França

  21 d'abril de 2015

  Els dies 4 i 5 de maig es va celebrar a la localitat de Orange (Sur de França) un mercat medieval exclusivament per recreacionistes. Un mercat dels que no estem acostumats a veure per aquí, no hi havia parades amb pizzes ni colònies, tampoc cerveses artesanals i collarets de vidre. Cada parada era per nosaltres.

 • Bon any 2015

  1 de gener de 2015

  El 2014 ha sigut un any ple de medievals, i on els SSGR hem volgut millorar molt com a grup. Han sigut moltes hores mirant fotos, algunes xerrades històriques i buscant informació. Hem fet nous vestits d’hivern, camises, botons, baüls, una cuina … hem comprat espasses, armadures i sabates i sobretot hem rigut molt.

 • Castrum Fidelis, història medieval a Castelldefels

  5 de desembre de 2015

  Història Medieval a Castelldefels Els dies 6,7 i 8 de desembre, els amics de “La Orden de la espada” ens han convidat a Castelldefels, a l’event “Castrum Fidelis” organitzat per Medieval Cercós.

Contact Section